Bytový designer Eva Schneiderová

Eva Schneiderová

Prijala som ponuku interiérového štúdia a dlhodobú externú spoluprácu zmenila na 100% pracovné nasadenie. Nemôže byť lepšia práca ako tá čo Vás napĺňa a uspokojuje. Je mojou veľkou výzvou dokázať Vám, že môžeme naplniť Vašu predstavu a uviesť ju spoločne v realitu. Mojím cieľom je navrhovať a vytvárať Vám, Vašim deťom, a Vašim rodičom miesta, ktoré budú Vašim splneným snom. Vracať sa domov je to čo v našom živote zohráva dôležitú úlohu, preto dbám na drobnosti i celkovú funkčnosť, útulnosť a hlavne splnenie požiadaviek každého klienta. Interiéry, ktoré navrhujem musia mať pre Vás osobitý charakter, ktorý najlepšie vystihne po osobnej schôdzke, kde získam informácie priamo od Vás. Rešpektujem Vaše požiadavky aj želanie s ohľadom na priestor a Vaše finančné možnosti.

Najväčšou odmenou je pre mňa spokojný klient.

Izba pre baletku z Jihlavy – skriňa SCONTO

Izba pre mladú baletku z Jihlavy – zadaním bolo vytvoriť osobný priestor pre mladú slečnu s použtím šatníkových skríň, ktoré sa dajú zakúpiť v bežnej predajni nábytku. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli pre skrine CELIA zo Sconto nábytok. Pracovný stôl s policovú stenou, kde je všetko na dosah. Samozrejmosťou je magnetická tabuľa, ktorá umožňuje […]

Izba pre dospievajúce dievča

Návrh izby pre dospievajúce dievča v novostavbe rodinného domu v Jihlave, sme riešili v modernom a nadčasovom štýle. Študentská izba pre 16ti ročnú slečnu mal byť v obľúbených farbách šedej – biele – červené. Požiadavkou bol pracovný stôl, šatníková skriňa a dostatok úložných priestorov, ktoré boli vytvorené v priestore okolo postele aj komodou, ktorá zároveň […]

Design – izba pre študentku Jihlava

Design študentskej izby Moderný dizajn a študentská izba so všetkým čo mladé dievča potrebuje. Nechýba kozmetický stolík a zrkadlá. Jedna stena využitá ako úložný priestor. Dostatočne veľký pracovný stôl a šírka postele 140 cm. Obľúbená khaki farba doplnená jemnou tapetou a šedou farbou. Izba príjemne dopĺňam ako obrázky, koberec s vysokým vlasom tak chlpatý taburet […]

Malá kúpeľňa – bytový designer Nové Město na Moravě

Bytový designer kúpeľňa Zadaním návrhu pre bytového dizajnéra bola menšia kúpeľňa v panelákovom byte, preto boli zvolené svetlé farby pre optické zväčšenie priestoru a maximálne využitie úložných priestorov. Nechýba radiátor a v malom priestore je umiestnená aj práčka. Napriek tomu je tu všetko čo majitelia potrebujú a kúpeľňa pôsobí príjemným dojmom.

Detská izba pre dvoch – designer Polička

Bytový designer detská izba Bytový designer mal účelne vyriešiť izba pre dvoch chlapcov. Pre túto miestnosť, som zvolila typickou chlapčenskou kombinácii farieb modrej a zelenej. Úložný priestor veľkej šatníkovej skrine je pre nich dostatočný a zostáva veľká hracia plocha. Pre zútulnenie izby bol doplnený samolepkami, ktoré je ľahké meniť podľa aktuálnych záujmov chlapcov.

Pracovňa – interiér designJihlava

Dizajn pracovne Dámska domáca pracovňa s obľúbenou farbou bola vytvorená tak, aby tu bol dostatok úložných priestorov a pritom miestnosť pôsobila čistým, vzdušným dojmom. Menšie praktická sedačka pre prijatie návštev aj obchodné rokovania.

Design – obývacej izby s pracovňou

Obývačka s pracovňou Obývačka, zaujme na prvý pohľad zvýšeným pódiom, na ktorom je umiestnená domáca pracovňa. Obývací priestor bol doplnený výraznú modrú tapetou a tapetou s rodinným textom, ktorú nájdete na: https://fugu.cz/samolepky-na-zed/perfektni-rodina. Okná sú potom zatienená decentné rímsku roletou, ktorá umožňuje priestor účinne zatemniť.

Designer Schneiderová – spálňa Velké Meziříčí

Bytový designer spálňa Tmavohnedý dekor dreva použitý na nábytku v spálni príjemne ladí s dekorom podlahy. Dominantným prvkom je kvalitná posteľ s vysokým čelom. Miestnosť doplnená priestorom pre čítanie a obrázky a kobercom. Priestoru vládnu teplé zemité odtiene farieb.

Bytový design – Ikea študentská izba

Dizajn Ikei v študentskom izbe Zadaním tohto chlapčenského študentskej izby bolo využitie už zakúpeného nábytku v obchode Ikea. Nábytok doplnený farbami modrej a dekoráciami v štýle mladého muzikanta. Všetka elektronika umiestnená na pracovnom stole a v jeho blízkosti.

Bytový dizajnér – rekonštrukcia bytu Třebíč

Rekonštrukcia od bytového dizajnéra Rekonštrukcia kuchyňa je už tretím návrhom, ktorý pre rodinu tvoríme. Už prebehla realizácia detskej izby a návrh obývacej izby. Zadaním bolo vytvorenie príjemného priestoru pre stretávanie rodiny, zároveň s pracovným kútikom. Prianím majiteľky bolo maximálne využitie úložného priestoru v kuchyni a zachovanie pôvodnej potravinové skrine. Obľúbená farba rodiny je modrá, ktorá […]